Gezonde Snackrepen van Doctor's Orders

Gezonde Snackrepen van Doctor’s Orders

 

Doctor's Orders

Dat ik enigszins gezond probeer te doen, is je waarschijnlijk niet ontgaan. Toch vind ik het vaak lastig om gezond eten en op pad zijn te combineren. Vaak kom je dan voor een snack toch uit op een stuk fruit maar ook dat is zo nu en dan een beetje saai en niet altijd even handig. Gelukkig zijn er steeds meer merken die mij kunnen verblijden met gezondere snacks die ook nog eens makkelijk zijn om mee te nemen voor onderweg, op kantoor of voor op school. Zo heb ik dus ook de repen van Doctor’s Orders mogen proberen en deze hebben mij heel positief verast!

Doctor's Orders

Er zijn best een aantal merken die al langere tijd gezonde repen in hun assortiment hebben. Vaak vind ik deze repen lekker maar het nadeel hiervan vind ik meestal dat dit zachte repen zijn. Ik heb graag iets om op te kauwen en dat mis ik dan regelmatig in de repen die gemaakt zijn van bijvoorbeeld dadels. Doctor’s Orders is daar een andere weg mee ingeslagen en heeft repen ontwikkeld met een krokante buitenkant en een zachte vulling, JUM!

Er zijn drie verschillende repen met allemaal een heerlijke krokante buitenkant en een zachte vulling met verschillende smaken.

Doctor’s Orders Cranberry & Orange

Doctor's Orders

Deze reep is lekker fris van binnen door de cranberry en sinaasappel vulling. Hoewel ik geen groot fan ben van citrusvruchten, is in deze reep de smaak van cranberry heftiger en zorgt de sinaasappel voor een lekker frisje!

Doctor's Orders

Doctor’s Orders Nuts & Vanilla

Doctor's Orders

Zo lekker als deze reep klinkt, is hij ook! De reep is lekker zoet en nootachtig en is daardoor een echte aanrader voor de zoetekauwen onder ons!

Doctor's Orders

Doctor’s Orders Cacao & Nuts

Doctor's Orders

Nutella fans opgelet, hier ga je echt van smullen! De smaak van deze reep doet mij heel erg aan dit goddelijke bruine goedje denken en geeft mij ook echt het gevoel dat ik chocolade eet!

Doctor's Orders

Elke reep heeft zijn eigen lekkere en bijzondere smaak waardoor er denk ik voor ieder wat is te vinden binnen dit assortiment. Mijn favoriet is zeker de Cacao & Nuts door de heerlijke nutella/ chocolade smaak, jummie!

Doctor's Orders

Doctor’s Orders zal zeker vaker in mijn boodschappenmandje belanden nu ik weet dat er ook gezonde, krokante repen op de markt zijn!

 

One thought on “Gezonde Snackrepen van Doctor’s Orders

  1. Dat klinkt goed, ik vind de zachte repen ook niet altijd lekker.. Zijn ze ook in de winkel te vinden? Het zou jammer zijn als ze alleen op internet te bestellen zijn, je hebt er dan gelijk best veel en ik wil ze eerst proeven voor ik eventueel bestel. Je hebt me wel nieuwsgierig gemaakt 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge