Vers van de Pers #2

Vers van de Pers #2

Vers van de Pers

De afgelopen tijd heb ik heel wat leuke nieuwe persupdates gekregen van veel verschillende merken. Zo nu en dan behandel ik de meest interessante merk of productupdates in een nieuw Vers van de Pers artikel. Dit keer behandel ik een aantal nieuwe merken, heeft The Body Shop hele leuke updates en komt H&M met nieuwe make up producten!

MySounds Vers van de Pers

My Sound

Dit toffe sieradenmerk inspireert zijn sieraden op de verschillende stijlen muziek. De armbanden zijn handgemaakt door goudsmeden, borduursters en vinylexperts en staan allemaal voor een andere soort muziek. Super respect voor dit merk want met de verkoop van elke armband word er €1 geschonken aan de Sant Egidio gemeenschap die zich inzet voor belangrijke projecten voor kinderen in de hele wereld!

fde5c9a2-36d3-46d6-b111-331e3ad479fd

The Body Shop Facial Masks

Op 23 augustus voegt The Body Shop weer vijf nieuwe prachtige producten toe aan hun merk! Deze vijf producten zijn allemaal nieuwe gezichtsmaskers waar voor iedereen wel wat bij zit. Zo is er een masker om de huid te detoxen, hydrateren, voeden, verhelderen en verkwikken.

Fresh-FlowerHand-Lotion-Open_v2

EOS Hand Lotion

Het merk EOS, wat vooral bekend is om hun heerlijke lipproducten, breidt hun merk nu uit met prachtige hand en bodylotions!

unspecified

Charlie Choe

Het merk Charlie Choe was voor mij totaal onbekend tot ik een persmailtje kreeg met de uitleg van dit merk. En nu weet ik het zeker, Charlie Choe wordt mijn nieuwe bedmaatje! Charlie Choe heeft namelijk allerlei sleep en loungewear en laat ik daar nou net helemaal gek van zijn! Zachte, warme kleding om in weg te dromen, wie wil dat nou niet!?

H&M Glow Vers van de Pers

H&M Glow Limited Edition

De H&M winkels zijn alweer gevuld met deze prachtige make up producten. Van mooie lipsticks tot een prachtig shiny oogschaduw palette, ik ben fan!

opi Washington Vers van de Pers

OPI Washington DC herfst / wintercollectie

Oh OPI, wat doe je mij aan?! Deze prachtige collectie schreeuwt alles wat ik mooi vind aan de winter/ herfst!!! De collectie is vanaf 29 augustus te verkrijgen!

Super Stylish Vers van de Pers

Super Stylish

Ben jij net als ik gek van prachtige minimalistische sieraden? Dan moet je zeker eens een kijkje gaan nemen bij de sieraden van het nieuwe merk Super Stylish!

Down to Earth Eyeshadow Large_palette

The Body Shop Eye Shadow Palette

The Body Shop brengt nieuwe prachtige oogschaduw palettes uit, geïnspireerd op de trends van nu! Zo vind je prachtige aardse tonen en mooie nudes in de kleuren terug.

Wat een mooie updates brachten de merken de laatste tijd! Ik ben heel benieuwd naar de volgende updates! Wat vond jij de meest interessante persupdate?

Volg jij By D op Social Media?

EtsyFacebookTwitterInstagramYoutube, Bloglovin.

2 thoughts on “Vers van de Pers #2

  1. Wat komen er weer leuke dingen aan. Vooral de maskers van de The Bodyshop en dat kleding merk vind ik super. Ik ben altijd op zoek naar zachte kleding omdat ik niet alle kleding kan dragen, is een merk met lounge wear ideaal, daaf ga ik zeker even kijken. De lakjes van Opi zijn ook super mooi. Wat een leuke artikel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge