Tutorial Mirror Nails

Tutorial Mirror Nails

Mirror Nails

De Mirror Nails zijn een ware hype in de nagelwereld en zeg nou zelf, wie is niet gefascineerd door deze glimmende, spiegelende nagels? Ik vind het in ieder geval heel erg tof en ik heb dan ook de afgelopen weken flink gezocht naar de makkelijkste en mooiste manier om deze spiegeltjes op je nagels te creëren! Nu ik eindelijk de beste methode heb ontdekt wil ik dit natuurlijk met jou delen dus klik vooral door als je wilt weten hoe je zelf super gemakkelijk deze Mirror Nails kan maken!

Wat vind jij van deze Mirror Nails?

Volg jij By D op Social Media?

EtsyFacebookTwitterInstagramYoutube, Bloglovin.

One thought on “Tutorial Mirror Nails

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge