Eigen Hoesje Ontwerpen bij GoCostumized + Winactie

Eigen Hoesje Ontwerpen bij GoCostumized + Winactie

 

dsc_0715

 

Hoesjes voor mijn telefoon… het zijn voor mij net zulke accessoires als schoenen of tassen. You can never have enough! Laat ik nou net een webshop hebben gevonden die mij hier heel goed in kan bijstaan!

dsc_0714

Ik ben altijd blij als ik weer een nieuw, vers hoesje om mijn Iphone kan doen. Ik ben ze namelijk vaak na een paar maanden wel zat en zoek dan iets nieuws ( en functioneels) om mijn Iphone te beschermen. Nou moet ik ook heel eerlijk zeggen dat ik vaak een beetje slordig om ga met mijn Iphone ( en zijn beschermengel, het hoesje) waardoor de hoesjes het vaak niet langer dan een paar maanden overleven bij mij.

dsc_0712

Gelukkig kreeg ik laatst een mailtje van GoCostumized waarin zij mij vroegen of ik het leuk vond om zelf een eigen Iphone hoesje te ontwerpen! Jep, I’m in!

Bij GoCostumized kan je helemaal zelf bepalen wat voor hoesje je wilt. Zo hebben zij kant en klare hoesjes. Maar voor super veel merken kan je zelf een hoesje samen stellen. Zo ging ik een Iphone 6 hoesje ontwerpen! Natuurlijk is het dan altijd even afwachten of je ook blij bent met het resultaat maar…

dsc_0715

En of ik dat ben! Het hoesje is super mooi afgewerkt en de tekst staat precies zoals ik hem heb ingesteld! Ik ben er echt super blij mee!

dsc_0719

Nou is het natuurlijk hartstikke leuk dat ik blij ben met het hoesje. Maar het is nog leuker dat ik namens GoCostumized een hoesje mag weggeven! En je mag hem helemaal zelf ontwerpen!

Laat in de reacties achter wat voor een hoesje jij zou willen en wellicht ben jij binnenkort de nieuwe eigenaar van een zelf ontworpen hoesje van GoCostumized!

Volg jij By D op Social Media?

EtsyFacebookTwitterInstagramYoutube, Bloglovin.

5 thoughts on “Eigen Hoesje Ontwerpen bij GoCostumized + Winactie

  1. Gaaf!! Niets persoonlijker dan een hoesje waar je zelf op staat…. Een vriendin van mij heeft onlangs in het kader van een opdracht (opleiding fotografie) mooie foto’s van mij gemaakt. Wist niet dat dat kon, haha. Ik zou een van die foto’s wel graag op een hoesje willen hebben. Waarschijnlijk voor iPhone 6. Telefoon is stuk; ik moet nog naar de winkel voor een nieuw exemplaar. Maar goed, dat terzijde. ;o) Ik maak in elk geval graag kans.

  2. Heel erg gaaf! Ik zou een hoesje ontwerpen waar een tekst op staat waar ik zelf veel aanheb. Haal ik de kracht uit om door te gaan omdat 2016 een heftig jaar is geweest.. Ik zou er What doesn’t kill me maken me stronger opzetten.

  3. Gaaf ik zou een foto gebruiken voor op mijn telefoonhoesje, heb in 2016 een fotoshoot gedaan na een metamorfose en zou dit erg leuk vinden!

  4. Gaaf. Ik heb wel eens zitten denken om er naar te zoeken op internet. Iets met een mooie zwart wit foto van onze kids en tekst erbij. Lijkt me super.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge