Over By D

Over By D

Hoe het begon, allemaal bij De Beautykoffer

Al een tijdje borrelde het idee van een eigen blog door mijn hoofd. Op dat moment was ik heel veel aan het werk binnen de beautybranche waar ik merkte dat er heel veel mensen waren die met vragen zaten die ze op internet niet hadden kunnen vinden. Natuurlijk vind ik het heerlijk hier antwoord op te kunnen geven maar ik was mij er meer van bewust dat er veel meer mensen waren die met deze vragen zaten.

In februari 2014 maakte ik mijn eigen blog aan, namelijk De Beautykoffer!

By D

Nadat ik mij enkele maanden volledig had gefocust op het bloggen over beauty, merkte ik dat ik behoefte had om over meer te schrijven dan alleen beauty. Zo lagen ( en liggen) mijn intresses ver uit elkaar en leek het mij leuk om over alles te schrijven wat mij bezig hield. Langzamerhand begon De Beautykoffer daardoor te veranderen van een beautyblog naar een lifestyle/ personal blog.

Na een jaartje bloggen had ik mijn plekje gevonden. Heerlijk bloggen over echt alles wat ik leuk vind! Zo kwamen er artikelen voorbij over beauty, fashion, lifestyle, en ook personal updates over mijn gewichtschommelingen, Pfeiffer en ga zo maar door. Ik vond ( en vind) het heerlijk om mij niet vast te hoeven pinnen aan één bepaalde interesse. Maar past De Beautykoffer daar nog bij?

Na wat wikken en wegen, en een enquête waarin ik aan de lezers van De Beautykoffer vroeg wat zij van de naam vonden, was de knoop snel doorgehakt. De Beautykoffer zou verdwijnen en veranderen in By D.

By D is nu echt mijn plekje op het www. Op By D kan je een variëteit aan onderwerpen vinden zoals, beauty, health, personal, DIY’s, shoplogs, lifestyle en ga zo maar door. Voor ieder wat wils dus!

3 thoughts on “Over By D

  1. Hee daphne.
    Ik volg je nu iets van twee maanden en ik vroeg me af hoe oud je nou eindelijk bent. Kon het nergens vinden dus dan maar vragen ?.
    Btw ik vind je vlogs echt lachen ga zo door. Je bent eensterke meid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge