Recensies

Mike van Doorn, Stay in Touch Media.

“Wat is het fijn om met Daphne te werken als ‘huisvlogger’ van Stay in Touch Media BV. Daphne is sociaal, altijd op tijd en het hele team had direct een klik met haar. De sponsors zijn blij met Daphne als gezicht van hun bedrijfsvlog, gezien ze het heel natuurlijk presenteert. Ik hoop nog lang met Daphne samen te werken en ik kan haar dan ook aanbevelen als zakelijke vlogger voor elk bedrijf.”

Team Gymking

“Wij van Gymking.nl hebben Daphne ingehuurd, omdat wij onze potentiële klanten op een fijne manier kennis wilde laten maken met ons afslankprogramma: Slim-Pack M2.
Op onze Facebookpagina Gymking.nl hebben wij destijds een oproep geplaatst ‘vloggers gezocht’. Geïnteresseerden konden zo een proefvlog inzenden zodat wij een goed beeld kregen. Onze keuze is gevallen op Daphne. Ze sprong er uit met haar aanstekelijke enthousiasme.Daphne heeft ons afslankprogramma gevolgd en heeft hier een video verslag van gemaakt. Deze vlogs zijn echt heel leuk om te kijken! Het blijft geen moment saai en ze weet haar enthousiastme over te brengen op ons en de kijkers. Kortom echt een aanrader om met Daphne in zee te gaan! Alleen een professioneel in elkaar gezette (product)video raakt uiteindelijk de gevoelige snaar. En Daphne maakt dit plaatje meer dan compleet.”